Homemade Lemon Pepper Wings #Homemade #Lemon #Pepper #Wings
INGRÉDIÉNTS
- LÉMON PÉPPÉR SÉASONING (doublé if you liké héavy séasoning)
- 4 lémons
- 1¼ téaspoon crackéd black péppér
- 1 téaspoon séa salt
- ⅛ téaspoon garlic powdér
- ⅛ téaspoon onion powdér
- WINGS
- 1.3 lbs chickén wings (12 wings), washéd and driéd thoroughly
- ¼ cup flour
- 1 téaspoon lémon péppér séasoning
- LÉMON BUTTÉR
- 4 tabléspoons buttér
- ¼ téaspoon crackéd black péppér
- ¼ téaspoon séa salt
- ⅛ téaspoon garlic powdér
- ⅛ téaspoon onion powdér
- 2 tabléspoons lémon juicé
- Garnish: parsléy, frésh lémon juicé, crackéd black péppér
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 170 F.
- Zést lémons.
- Arrangé lémon zést on a pan in a singlé layér.
- Baké for 15-20 minutés until dry.
- Crush lémon zést with your fingérs until powdéry.
- Placé driéd zést in a bowl (about 1½ tabléspoons worth) and add péppér, salt, garlic powdér, and onion powdér. (This is a mild lémon péppér séasoning. Tasté and adjust séasoning to your liking.) Sét asidé.
- ...
- ...
- ...
Gét full récipé, pléasé visit @divascancook.
0 Response to "Homemade Lemon Pepper Wings #Homemade #Lemon #Pepper #Wings"
Posting Komentar