Grilled Hawaiian Chicken Teriyaki Bowls #Grilled #Hawaiian #Chicken #Teriyaki #Bowls
Grillèd Hawaiian Chickèn Tèriyaki Bowls with coconut ricè, zucchini squash, bèll pèppèrs, onions, and pinèapplè toppèd with a dèlicious tèriyaki saucè!
Ingrèdiènts
- 6 chickèn tèndèrs (or 3 chickèn brèasts)
- 2 zucchinis , slicèd
- 2 bèll pèppèrs , any color, choppèd
- 1/2 pinèapplè , pèèlèd and cut into spèars
- 1 rèd onion , slicèd thin
For thè Coconut Ricè:
- 2 cups watèr
- 1 1/2 cups cannèd unswèètènèd coconut milk (about onè 13.5 oz can)
- 2 tèaspoons light brown sugar , packèd
- 1 tèaspoon salt
- 2 cups long grain whitè ricè , or jasminè ricè
For thè Tèriyaki Saucè:
- ½ cup low-sodium soy saucè
- 2 Tablèspoons ricè vinègar
- 1 Tablèspoon sèsamè oil
- 1/4 cup + 1 Tablèspoon light brown sugar
- 1 Tablèspoon honèy
- ¾ tèaspoon ground gingèr
- 1 clovè garlic , mincèd
- 2 tèaspoons cornstarch+ 2 tsp watèr , mixèd togèthèr to makè a cornstarch slurry
- 1/4 tèaspoon crushèd rèd pèppèr flakès
Instructions
For thè Coconut Ricè:
- Add thè watèr, coconut milk, sugar, and salt to a largè saucèpan.
- Bring to a boil, thèn stir in ricè. Rèturn to a boil.
- Rèducè hèat to low, covèr and cook for 20 minutès.
- Rèmovè from hèat and lèt stand, covèrèd, 10 minutès, bèforè fluffing with a fork.
- ...
- ...
- ...
Gèt original rècipè @laurènslatèst.
0 Response to "Grilled Hawaiian Chicken Teriyaki Bowls #Grilled #Hawaiian #Chicken #Teriyaki #Bowls"
Posting Komentar